Vijfde Race- en MTB show in de Nieuwe Kerk

Op zaterdag 25 november a.s. organiseert Jan de Jonge Fietsen uit Zierikzee voor de 5e keer onze Race & MTB Show in de Nieuwe Kerk in Zierikzee. Op deze dag worden onder andere de nieuwe modellen 2018 van Trek, Cannondale en Eddy Merckx gepresenteerd. Daarnaast zijn ook de  leveranciers: 3-Action (sportvoeding), Lezyne (fietsverlichting en navigatie), Lazer (fietshelmen), Fizik (fietsschoenen) en Agu (fietskleding) aanwezig.

Verder zijn VéloFysics (Jacob Wijnstra) met informatie over fietsmetingen en trainingsprogramma’s, het Zeeuwse strandteam TeKust.com met informatie over fietsen op het strand en WPX about bikes met retroracers  aanwezig deze dag. Nieuw dit jaar is het Kwaremont Koerse Kaffee. Het koerscafé is geopend van 13.00 tot 16.00 uur in samenwerking met café De Biet. Uiteraard kunt een hier genieten van een heerlijk Kwaremont bier of iets fris uiteraard. Om 14.30 uur zal er een veiling starten voor het goede doel: Stichting Leeuwentandem. Deze stichting zorgt ervoor dat visueel gehandicapten kunnen koersen op hoog niveau (wereldtop).

O.a. zullen er diverse gesigneerde koerstruien worden geveild van Bauke Mollema, Marianne Vos, Telenet Fidea enz. Ook nog vele andere artikelen zullen geveild worden voor dit goede doel en is het mogelijk een klein rondje mee te rijden als co-piloot op een racetandem!

 

MEGA OPRUIMING MET KORTINGEN TOT WEL 80%!!!!!

Speciaal hiervoor hebben wij een grote partij fietskleding, fietsschoenen en fietsaccessoires ingekocht. Ook nog race en mtb fietsen 2017 met extra hoge kortingen! (bron: Jan de Jonge Fietsen)

10 november 2017
zierikzee
nieuws 2017 november, Jan de Jonge fietsen, Nieuwe Kerk, Race- en MTB show