Sportverkiezingen 2016

De sportverkiezingen Schouwen-Duiveland over het jaar 2016 worden gehouden op vrijdag, 3 februari 2017 in het sportcafé van Sportboulevard Sportblok aan de Lange Blokweg in Zierikzee.  De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is vrij. Inloop vanaf 19.00 uur. De avond kent een wisselend programma met de bekendmaking van de winnaars van de aanmoedigingsprijs (talent), de penning van verdienste (vrijwilliger) en de organisatieprijs (evenement). Naast diverse presentaties en demonstraties, zal gastspreker Toon Gebrands de aanwezigen op inspirerende wijze meenemen in de maakbaarheid van succes.  Gerbrands is algemeen directeur van PSV Eindhoven, prestatiemanager en auteur van de boeken De lerende Winnaar, De Succes Crisis en een nog te verschijnen boek (rond 27 feb 2017). De verkiezing van de sporter en de sportploeg van het jaar vormen het sluitstuk.

 

Nominaties voor sporter van het jaar:

Nout van den Bos, Zierikzee (atletiek), Marika Padmos, Brouwershaven (turnen), Leon van der Wekken, Burgh-Haamstede (paardensport), Elvira de Weerdt, Zierikzee (bowling)

en Pelle Gelderblom, Zierikzee (atletiek)

Nominaties voor sportploeg van het jaar:

Beachtennisduo Van Slooten/Boot (LTC Zierikzee) en de heren senioren-1 teams van Forza Schouwen-Duiveland (volleybal), MZC’11 (voetbal) en SKNWK (voetbal).

De duo-presentatie is in handen van Joop van der Laan en Marcel Willemse. (bron: gemeente Schouwen-Duiveland)

17 januari 2017
zierikzee
gemeente Schouwen-Duiveland, nieuws 2017 januari, sportboulevard Sportblok, sportverkiezingen, Zierikzee