Pontes kondigt direct na raadsbesluit feestje aan

Dat Pontes geen enkele zorg had over het besluit van de gemeenteraad, dat vanavond (donderdag) is genomen, blijkt wel uit de aansluitende aankondiging dat er morgen (vrijdag) een feestje is op school.

Het project zal na de komende zomervakantie starten met een interactief proces om zoveel mogelijk betrokken partijen, van besturen tot en met leerlingen, te betrekken bij de ontwikkeling van het gebouw. Zowel de gemeente als de scholen hechten er aan dat het gebouw door en voor de gebruikers wordt ontworpen en gebouwd, zodat alle (toekomstige) gebruikers zich er thuis zullen voelen. Op vrijdag 2 juni aanstaande om ca. 10:15 uur organiseren de scholen, om dit heugelijke feit te vieren, een gezamenlijke activiteit met medewerking van de leerlingen en personeel van de drie scholen. Wethouder Jacqueline van Burg zal hiervoor het startsein geven. Dit vindt plaats op Pieter Zeeman in Zierikzee. (bron: WereldRegio / foto: Zierikzee-Monumentenstad.nl)

1 juni 2017
zierikzee
nieuws 2017 juni, WereldRegio, Zierikzee-Monumentenstad.nl, Gemeente Schouwen-Duiveland, Jacqueline van Burg, Pontes Pieter Zeeman, Zierikzee