Muzieksessies in Brogum met open podium

Poppodium Brogum organiseert in samenwerking met de sessieband Brontocar muzieksessies in Zierikzee, voor het eerst op zondag 25 juni. De band Brontocar opent elke zondag met een gastzanger de sessie, op 25 juni met Freek den Toom. De toegang is gratis, van 14.00 tot 17.30 uur. De sessies vinden drie keer plaats op zondagmiddag in de zomermaanden juni, juli en augustus. De band Brontocar opent elke zondag met een gastzanger de sessie. De gasten zijn: Freek den Toom (25 juni), Joost Pieters (30 juli) en Ronnie Snipperdag (20 augustus). De jamsessie vangt aan na de pauze. Musici en overige podiumkunstenaars kunnen tijdens de sessie of van te voren laten weten mee te willen doen. Naast muzikaal talent staat het podium ook open voor andere disciplines als cabaret, dans, dichters, hoelahoepers… Alle leeftijden, niveaus en stijlen zijn welkom. Er kan gebruik worden gemaakt van de aanwezige backline (zanginstallatie en versterkers).

De inzet van de sessie is een muzikaal verassende middag te organiseren voor en door een breed publiek. Spontane uitbarstingen worden niet geschuwd. De toegang is gratis, van 14.00 tot 17.30 uur.

Brontocar is:
Stefan Fokker – gitaar, zang
Frans Blanker – toetsen, saxofoon
Ben de Jong – basgitaar
Olaf Willemsen – drums

Zie ook:  http://www.facebook.com/zomersessieszierikzee (bron: Ons Eiland)

21 juni 2017
zierikzee
nieuws 2017 juni, Ons Eiland, Ben de Jong, Brogum, Brontocar, Frans Blanker, Freek den Toom, Joost Pieters, Muzieksessie, Olaf Willemsen, Ronnie Snipperdag, Stefan Fokker