Inschrijving Zierikzeese avondvierdaagse van start

De Zierikzeese avondvierdaagse staat aan de vooravond van de 72e editie. In dit jaar gooit het dagelijks bestuur het roer drastisch om. De verandering van de loopdagen werd eerder al aangekondigd. Daarnaast zijn in het evenement routes aanpast, en wordt de laatste avond meer rekening gehouden met de jongste deelnemers. Vrijdagavond wordt afgesloten met een spetterend optreden op het Havenplein van Gwen van Oeveren. Attractiever, leuk om te lopen, vernieuwen, meer lopers trekken en klaar voor de toekomst. De ambities van het bestuur voor de komende jaren. met deze ambities aan de slag gaande zijn er voor dit jaar routes aangepast, is de laatste avond ingekort en volgt er een spetterend optreden bij het onthaal van de lopers op het Havenplein. De lopers kunnen kiezen uit twee afstanden, te weten de 8 kilometer en de 15 kilometer. Deelnemen kan zowel individueel als in groepsverband. Dinsdag 13 juni trapt de vierdaagse af met de eerste loopavond. Om 18:45 wordt er gestart van het Havenplein. Deze starttijd geldt iedere avond. Er worden mooie routes gelopen rond Zierikzee. De laatste avond is een ingekorte route om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten deelnemen.

Vind je wandelen leuk, train je voor een groter evenement schrijf je dan in voor deze happening en beleef met andere een uniek stukje Zierikzee.

Inschrijven voor de avondvierdaagse kan tot zaterdag 10 juni bij Intertoys Zierikzee aan de Mol en bij Intersport Zierikzee aan de Grevelingenstraat. Dinsdag 13 juni kan er onder de Beuze nog worden ingeschreven. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-.

Voor de kleinste lopers is er een laatste avond programma. Iedereen mag dan meelopen voor € 2,-. De route bedraagt 5 kilometer. Vanuit de stad wordt er gelopen naar de blauwgroene oase om vervolgens via de Korte Blokweg, Schouwsedijk de binnenstad in te lopen. Onthaal van alle lopers vindt plaats aan de Oude Haven. De lopers ontvangen op het Havenplein hun medaille. Huldigingen van de jubilarissen vindt plaats op de muziektent.

Om de laatste avond extra luister bij te zetten verzorgd Gwen van Oeveren een optreden op het Havenplein. Winnares van Schouwen-Duiveland got talent, en deelneemster van Voice Kids. Meer informatie is te vinden op de website www.avondvierdaagse-zierikzee.nl of via de Facebookpagina www.facebook.com/Zierikzeese-Avondvierdaagse. (bron: Zierikzeesche Avondvierdaagse / foro: 100% Bas) )

8 juni 2017
zierikzee
nieuws 2017 juni, Gwen van Oeveren, wandelen, Zierikzee, Zierikzeessche Avondvierdaagse