‘Hef het glas’ (toneel) UITVERKOCHT

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/09/2018
20:00

Locatie
Oude Haven 35

Categorieën


Zierikzee, 1957. Gerrit van Gestel wordt 50. Tijd voor een groots familiefeest, met muziek uit de platenkoffer en ouderwetse gezelligheid. Iedereen komt. Zwarte bladzijden zijn geschreven in het familieboek. Maar evengoed vele hoogtepunten zijn gevierd. Wie rond 1900 is geboren, heeft immers veel meegemaakt.

Een stuk in drie bedrijven waarin de Rederijkers Zierikzee u op hun welbekende wijze meevoeren langs fragmenten uit de lokale geschiedenis. Een gedramatiseerde vertolking van historische gebeurtenissen.

Zo werd onder meer de leerplicht ingevoerd voor kinderen tot twaalf jaar, kregen vrouwen kiesrecht, drukte de Duitse bezetting en NSB z’n stempel op de familie Van Gestel, maakte de televisie z’n opwachting en liet de Watersnoodramp een afschuwelijk litteken achter. Genoeg gespreksstof voor bij de bowl en taart.

 

Kaarten voor de voorstellingen van woensdag 5 september, donderdag 6 september, woensdag 12 september en donderdag 13 september kunt u – zolang de voorraad strekt – kopen bij boekhandel De Vries, Havenplein 14 in Zierikzee of via www.toegangskaartjes.nu Als u uw kaarten via internet bestelt, vergeet dan niet uw e-ticket uit te printen, dit is uw toegangsbewijs!

 

De voorstelling ‘Hef het glas’ wordt gespeeld in diverse kamers en de tuin van het pand Oude Haven 35 te Zierikzee. De aanvang is om 20.00 uur

Helaas is het pand Oude Haven 35 te Zierikzee door de vele trappen niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en rolstoel gebruikers.

 

Meer informatie: www.rederijkerszierikzee.nl

.