Breathe – Rotary (film)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29/03/2018
20:00

Locatie
De Weverij / fiZi

Categorieën


Op 29 maart 2018 organiseert de Rotary Club Schouwen-Duiveland, een filmavond in fiZi in Zierikzee. Dit ten behoeve van het End Polio Now-Project. Een adembenemend mooie film. Speciaal hiervoor hebben wij fiZi bereid gevonden mee te werken en de film Breathe kunnen huren.

Breathe
Het waargebeurde verhaal over de Engelsman Robin Cavendish die in 1958 op 28-jarige leeftijd in Kenia bijna compleet verlamd raakt door polio en nog enkele maanden te leven heeft. Met de nodige vechtlust en hulp van zijn vrouw Diana weet hij te overleven en wordt hij voorvechter van de rechten van mensen met een handicap.
Een uitstekende en leuke kans om het End Polio Now-Project te ondersteunen. Het End Polio Now Project is buitengewoon succesvol. Rotarians wereldwijd hebben laten zien dat met vereende krachten grote resultaten kunnen worden behaald.

De samenwerking met de Bill & Melissa Gates-foundation heeft er voor gezorgd dat de financiële middelen die Rotarians bijeenbrengen gemiddeld met een factor 3 worden vergroot.
Maar het uitbannen van de laatste polio-uitbraken kost onverminderd veel energie en middelen. Met uw bezoek draagt u bij aan dit succesvolle project dat onze aandacht en steun meer dan verdient.
We ontvangen u graag vanaf 20.00 uur. Aanvang film 20.30 uur.

================

Verenigd Koninkrijk, 2017
117 minuten
Romantisch drama
Regie: Andy Serkis
Met: Andrew Garfield, Claire Foy, Hugh Bonneville, Tom Hollander

 

Meer informatie en tickets: www.fizi.nl/programma/breathe-rotary