DIGITALE INFORMATIEBORDEN

Led borden Zierikzee-Monumentenstad.nl

Zierikzee-Monumentenstad en de gemeente Schouwen-Duiveland maken gebruik van LED Billboards op het Businesspark en Laan van Sint Hilaire. Na de herinrichting van het Havenpark/Havenplein wordt op die locatie medio november 2016 een 47 inch outdoor touchscreen (zie onder) geplaatst om gasten en inwoners te informeren over bedrijven en evenementen in de stad.

Daarnaast zijn de borden ideaal voor ondernemers of organisaties om visuele boodschappen weer te geven. Het is mogelijk om zeer dynamische inhoud te tonen in lijn van de wensen van het bedrijf of instelling.

 

COMMERCIELE ADVERTENTIES:

Kosten van deze vorm van adverteren:

– 89,- euro excl. BTW per maand, op basis van een contract van één jaar

– 84,- euro excl. BTW per maand, op basis van een contract van twee jaar

– 79,- euro excl. BTW per maand, op basis van een contract van drie jaar

 

U komt dan met uw reclame op de borden aan het Businesspark en Laan van St. Hilaire Zierikzee, na plaatsing van het 47 inch outdoor touchscreen zal uw advertentie ook zichtbaar worden op het Havenplein/Havenpark.

 

LET OP!!!  De digitale informatieborden zijn in eerste instantie bedoeld voor de citymarketing van Zierikzee. Dit betekent dat Zierikzeese ondernemers voorrang krijgen  in de mogelijkheid om te adverteren. Momenteel is er geen ruimte meet voor commerciele advertenties. Wenst u op de lijst gezet te worden wanneer een contract vervalt, dan kunt u contact opnemen met VisitPoint. De gegevens van dit bedrijf vindt u hieronder.

 

AANLEVERSPECIFICATIES:

LED bord Businesspark 3.52m X 2.24m (BxH) Resolutie: 352px x 224px (BxH)

LED bord Gemeentehuis 2.24m X 1.6m (BxH) Resolutie: 224px x 160px (BxH)

 

Om tot een goed eindresultaat te komen dient u op de hoogte te zijn van de specificaties:

– RGB kleuren

– 72 DPI

– JPEG/PNG

 

Houd bovendien rekening met het volgende:

– Gebruik goede contrasten bij tekst, gebruik bijvoorbeeld geen geel op blauw maar beter wit op rood.

– Minimale lettergrootte van 9pt, gebruik ook duidelijk leesbare lettertypes.

– Tekst en beeld 10 pixels van de rand plaatsen

– Indien u een video beschikbaar heeft dan geeft dit altijd een mooier effect dan statische afbeeldingen. Houd rekening met een speeltijd van 5 seconden.

– Er zijn bepaalde richtlijnen waaraan een advertentie moet voldoen, het is onder andere niet toegelaten om prijzen te vermelden. 

 

Bel voor uw advertentie naar Minze Zwerver / VisitPoint: 06 – 5253 2057

VisitPoint B.V.

Markt 22 4501 CK Oostburg

LET WEL: Dit telefoonnummer is louter en alleen is voor commerciele advertenties.

                  (Betalende contracten met een duur van minimaal een jaar)

 

VERMELDING EVENEMENTEN:

Naast adverteren is er op de digitale borden ook ruimte om GRATIS activiteiten en evenementen in en rondom Zierikzee te plaatsen. het plaatsen van evenementen buiten Zierikzee is in principe niet mogelijk, nogmaals omdat de borden in eerste instantie bedoeld zijn voor de citymarketing van Zierikzee.

 

Zierikzee-Monumentenstad.nl houdt de meldingen bij zodat er altijd sprake is van een actuele vermelding. Activiteiten worden maximaal twee weken voordat een activiteit plaatsvindt op de borden geplaatst. Gelet op het beperkt aantal beschikbare slides op de borden (10 stuks) bekijkt Zierikzee-Monumentenstad.nl in welke volgorde de activiteiten geplaatst worden. Er wordt gestreefd om alle activiteiten zo goed mogelijk naar voren te brengen.

 

Voor de specificaties hoe de vermelding van een activiteit of evenement aangeleverd moet worden verwijzen wij naar bovenstaande specificaties (advertenties).

 

Mail uw evenement naar: info@zierikzee-monumentenstad.nl 

Zierikzee-Monumentenstad

Postbus 115 4300 AC Zierikzee 

 

 

 

Led bord Havenpark
Led bord Havenplein